Sidor

fredag 3 december 2010

Glühweinkrydda


Hibiskusen bara blommar och blommar. Nu har jag torkat blommor och gjort Glühweinkrydda. Supergod i vin eller vatten,( som alkoholfri variant). Laddningsbara tepåsar medföljer. Sockrar gör man efter smak.
Nu får vi se om det blir någon marknad till helgen. Det är gammeldags jul i Strömsbruk. Hoppas det inte är så kallt att marmeladen och lingonglöggen fryser.

3 kommentarer:

  1. Glühwein var länge sedan jag fick men det är jättegott hoppas att det går bra på marknaden
    E-A

    SvaraRadera
  2. O vad det ser vackert ut ! Jag antar att det är gott också jag har alldrig smakat det där svårstavade teet.

    SvaraRadera
  3. Du må då köra försiktigt om du ska iväg. Så fint hibiskusen blommar. Österrike och utförsåkning tänker jag på när jag läser glûhwein. Gott gott.

    Ha en härlig andra advent.

    SvaraRadera