Sidor

torsdag 17 december 2009

Borde vara någon måtta på det här12 grader kallt, krafigt snöfall, blåst. Katten ligger på pallen och funderar. Jag går inte ut. Tur att man kan jobba via dator.
Funderar över sommarens akvarellutställning på Galleri Ström och att på lördag åker vi...

tisdag 15 december 2009

Så blev den äntligen färdig


Tröjan som skulle vara klar till vi åker till Teneriffa; den blev det också. Den är stickad i bomull (Muskat) efter Monas mönster. Väldigt skön. Foto utan huvud eftersom jag ska till frissan imorgon

onsdag 9 december 2009

Nu är jag i Uppsala
Jag skulle hjälpa mamma med väven, men titta hur det blev!!


måndag 7 december 2009

Krympt i garderoben

Igår hade jag Bjuråkersdräkten på mig. Tyvärr kunde jag inte ha västen, men som tur var har jag en kofta. Dräkten gjordes 1989; det är väl inte så länge sedan. Hur gjorde man förr i världen?Ändrade man aldrig storlek?

söndag 6 december 2009

gammeldags jul i Strömsbruk
Bodil och jag har varit ute igen. Den här gången var det utomhus igen och nu visste vi om att det skulle vara ute. Hur som helst; det regnade inte hela tiden och det var inte minusgrader. Jaye, Johan och Freddy har ordnat fint med granris och marknadskärror. Verkligen stämningsfullt! Efter två timmar hade vi nästan ingenting kvar av våra paradvaror, men det är ju så det ska vara. Mellan fyra och fem blev det för mörkt. Nästa år tar vi med oss flera lyktor.
Det kommer flera bilder från Galleri Ström nästa helg

lördag 5 december 2009

Av restgarn

Ett par tofflor av restgarn. Nytovade i tvättmaskinen.
Jag är nöjd med modellen också. Superenkelt att sticka

torsdag 3 december 2009

Försäljningssuccéer

Jag gör mina försök med detta med blogg;
Den här bilden skulle jag ha nedanför, men nu är det så här.
Ja, Galleri Ström har en utställning fram till jul och alla "konstnärer" i trakten lämnar ett bidrag på temat värme: Det här är mitt bidrag "Hot chili"

Nu börjar det ta slut med mina marknader. Vem kunde ana en sådan försäljningssuccé. Ifjol var det rabarberchutney och ringblomssalva (Jag har gjort sådant i år också; det finns kvar)

Lingonglögg som med fördel späds med whiskey eller mörk rom

Havtornsmarmelad som är så nyttig.Tror jag beskriver vad det innehåller:
C-vitamin(1300mg/100g), karotenider (37mg/100g), B1, B2, B6 och E-vitaminer, pantotensyra, biotin, folsyra, fyllokinomer och isositol.
Du förstår att jag skrivit av detta, men
Hur som helst; är du intresserad är det bäst du passar på nu!