Sidor

söndag 28 mars 2010

Rapport från en marknad


Sågtäktens bygdegård är en framåt förening. Så mycket aktivitet och så mycket liv.
Som vanligt supergott tunnbröd, limpor och andra bakverk som de bakat själva.
Påskmarknaden innebar också ägg, getost, ostkaka och en hel del hantverk.
Och hantverket stod ju bland annat Bodil och jag för. Om du klickar på bilden med reflexblommorna så ser du verkligen hur bra de fungerar i mörker/ blixtbelysning. Både Bodil och jag är nöjda med utfallet rent ekonomiskt men det är ju inte bara pengarna som drar när man åker på marknad. DET ÄR KUL OCKSÅ
(Om du inte vet hur du ska göra för att kommentera ett blogginlägg: Klicka först på kommentar sedan skriver du ner det du vill säga och efter det så klickar du, under konto, på anonym och så kommer en bokstavsslinga som du ska skriva av. Till slut står det skicka kommentar. Få se om det är någon som nappar på att göra ett inlägg!!)

3 kommentarer:

 1. Fina grejor!Men oj vad reflexrosorna lyser,en sån blir det till hösten./Ann-Marie

  SvaraRadera
 2. Hej! påskkärringen hänger klar för start här hemma nu! Blev jättebra! Äggkopparna med mössor ska packas ner och bli presenter i Göteborg.
  Föröker komma en stund på stickkaffeét på tisdag. Ska opereras i munnen kl 3 men kommer kanske en stund innan. Kram Britt-Inger

  SvaraRadera
 3. Ja vad de lyser dina rosor, kul att det funkade så bra. Ni hade många fina saker, men han inte gå igenom allt. Få se om jag hinner till cafét på tisdag. Den stora dagen närmarsig.
  kram Elisabeth

  SvaraRadera