Sidor

onsdag 16 juni 2010

För att undvika att man inte ska kunna sticka, pyssla osv i framtiden


Handeze® Glove

Handeze ® Workout Handeze handske | Måttabell


Den 5-5-5 - Workout:
5 Övningar i 5 minuter för 5 Fingers
Enkla övningar för händer, som Craft

MJUKA UPP innan du börjar din bearbetning av möte med dessa korta övningar som är avsedda att sträcka muskler och senor, de är inte en aerob träning för händerna. Var försiktig. Bär Handeze Glove när de utför dessa enkla övningar.Kroppen värme från övningarna kommer att öka de positiva effekterna av handsken.

Hand Massage

Med tummen på vänstra handen, massera insidan av högra handen. Samtidigt, linda fingrarna på vänster hand runt utsidan av högra handen och massage. Massage i en minut. Upprepa med motsatt hand.

Nita och fläkt

Nita din hand på en trång näve och håll i fem sekunder. Släpp smidigt, utvidga tumme och fingrar i en helt utsträckt läge och håll i fem sekunder. Upprepa fem gånger för varje hand.

Thumb Stretch

Med vänster hand, drar du försiktigt tummen på höger hand bort från tummen och ner mot underarmen. Håll i fem sekunder. Du bör känna stretch i botten av tummen, handflatan sida.Upprepa för vänster tumme. Fem upprepningar, suppleant tummarna.

WRist Stretch

Håll höger hand framför kroppen med handflatan utåt, fingertopparna upp, fingrar tillsammans. Med vänster hand, ta tag i högra utsträckta fingrar och försiktigt dra fingrarna bakåt mot kroppen. Håll i fem sekunder. Du bör känna stretch i handleden området.Upprepa för vänster handled. Fem upprepningar, alternativa handleder.

Handleden Cirklar

Med händerna framför kroppen och armbågarna hålls i en bekväm vinkel, rotera försiktigt på handlederna. Fem repetitioner i varje riktning. Bra jobbat! Nu är du redo att Craft i Comfort!

2 kommentarer:

 1. Det gick inte så bra att få fram hela sidan. Gå in på pysselfarmor istället. Där hittar du en mer fullständig version

  SvaraRadera
 2. Men huvva vad jag skrattade åt "stick-tanten"
  vid stupet! Kände igen mej själv...du vet...
  bara ett varv till...bara ett varv till...
  Jag har äntligen fattat det där med att lägga in klipp från youtube! Kul! Måsågott!/titti

  SvaraRadera