Sidor

måndag 25 oktober 2010

Man kan inte vara bra på allt!

Utmaningen från http://monicaslivsstil.blogspot.com/
Nu försökte jag verkligen få till det som jag vill, men nu ger jag upp. Vad nyttjar det att jag lär mig hur man plockar mellan bloggar när jag inte kommer ihåg hur man gjorde. Pysselfarmor ägnade massor av tid åt att lära mig på ett pedagogiskt sätt och nu försökte jag igen. Känner mig väldigt misslyckad. Tror jag får ägna mig åt något annat är datorer. Ute skiner solen!!!

2 kommentarer:

 1. Hahaha...oj, vad jag känner igen mej! Jag glömmer så fort att det är läskigt! När jag ringer till min son Hampus 22 år, svarar han: "Datasupporten"! Det säger allt!
  Jag tycker du är duktig!
  Kolla mejlen!
  Kram/Titti

  SvaraRadera
 2. Nämen snälla du du är inte alls "hopplös" som du nu tror!! Sluta med att tänka så...det vi ska se till nästa gång är att du loggar in med ditt konto till din blogg så ser vi hur du har det hemma hos dig! Dvs på din blogg....nu var vi hemma hos mig och dessutom har jag alltid det senaste i operativsystem p g a jobbet så det är inte så "enkelt" gjort som du kanske tror...det har sina förklaringar att det inte blir "fullt ut" nu för dig. Jag ger inte upp!!

  Från det ena till det andra
  Vad roligt med de där klackmattorna! Kul att du snokade upp dem, men det är väl typiskt dig ju! Ha det gött och fortsätt du med bloggandet och klickandet.

  SvaraRadera