Sidor

lördag 9 oktober 2010

Några bilder från marknaden
Och sedan tog batteriet i kameran slut. Hantverket kom inte med. Det får bli en annan gång. Hur som helst. Jag är nöjd med dagen

5 kommentarer:

 1. Kul att det gått bra.......följde minstingen till skogen jag. Hon behöver en massa svamp så.....mamma följer med och hjälper till.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin klackmatta du gjort och vilken fiffig idé med grytlapp i mitten.
  Om du har gjort fler klackmattor så får du gärna maila kort på dom till mig. Känner du fler som gjort klackisar så be dom oxå skicka till mig.Skriv gärna oxå vilken storlek dom är. jag håller på att samla kort på så många klackisar som möjligt.

  biggan_lindh@hotmail.com

  mvh ¤Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att det gick bra idag. Själv är jag åxå jättenöjd. Blev rätt mycket folk, kanske bästa gången.
  Nu har jag äntligen lagt upp dej på min blogg, har gjort en ny länklista över bloggar i Hudiksvall. Längst ner på höger sida.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Vad kul att marknaden gick bra. Ser att TvåÄndsStickan sett din klackmatta. Jag har skickat tidigare min klackmatta dit. Det var på hennes blogg jag upptäckte att det fanns något som heter klackmattor. Jag tipsade Barbro om bloggen, hon visste redan om den, och sa att hon kunde ju skicka sina bilder dit men jag vet inte om hon ville...i morgon fortsätter kursen..får se vad det blir..

  SvaraRadera
 5. Jiddrans också Stickgreta....jag har hittat en kurs som varit i september i Sala om hur man gör bollakuddar ;-)
  det ser litet tjorvigt ut, men förmodar att det tvärtom är ganska enkelt bara man har en sådan där ram...

  SvaraRadera